Naiset Suomi-sarja 24-25
NaisetJulkaistu: 07.05.2024 12.12

Naiset Suomi-sarja 24-25

S-Kiekko Naiset joukkue kaudella 2024-2025.

Joukkue pelaa Jääkiekkoliiton alaista naisten Suomi-sarjaa. Joukkue koostuu nuorista aikuisista, opiskelijoista ja muutamasta kokeneemmasta pelaajasta. Joukkueen toimintaan kuuluu isona osana myös S-Kiekon tyttöjen junioripolun vahvistaminen. Joukkue toimii tiiviissä yhteistyössä tyttöjoukkueiden ja poikajoukkueissa pelaavien tyttöpelaajien hyväksi, tarjoten mahdollisuuden ponnistaa eteenpäin omalla pelaajauralla, vaativampiin sarjatasoihin, Mestiksestä aina liigaan ja maajoukkuetoimintaan saakka.

Kaikkien ei tarvitse kuitenkaan tavoitella peliuraa huipulla vaan joukkue tarjoaa mahdollisuuden pelata jääkiekkoa sarjatasolla, joka sopii kaiken ikäisille ja mahdollistaa pelaamisen opiskelun ja työ/perhe-elämän ohella.

Isoimmat kulut koostuvat pelimatkoista bussilla sekä jäävuoroista, näihin kuluihin keräämme varoja, jotta kulut pelaajaa kohden pysyisivät maltillisina. Joukkueen toimintaa voi myös tukea joukkueen varainhankinnan kautta https://tuetiimia.fi/tiimi/bt1393/?ref=1393&k=bt13...

Kesäajalla suuri osa näistä liikunnasta tykkäävistä, menevistä pelaajista, keskittyy erilaisiin kesälajeihin, kuten pesäpallo, maahockey, jalkapallo, erilaiset yksilölajit ja lavatanssit, mutta elokuulla terotellaan luistimet ja hakeudutaan jälleen kohti jäähalleja kuluttamaan jäänpintaa.

Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli joukkueen toiminta kiinnostaa, mukaan halutaan lisää mukavia ihmisiä erilaisiin rooleihin, pelaajia ja taustahenkilöitä.

t. mari.parkkali@gmail.com

Joukkueen uusimmat uutiset