S-Kiekko Juniorit ry tekee tiivistä yhteistyötä Etelä-Pohjanmaan Urheiluakatemian sekä Kuortaneen urheilulukion kanssa.

Yläkoulu- ja urheiluakatemian mahdollistama aamuvalmennus on erittäin tärkeä osa pelaajan kehittymistä huipulle. Yläkoulu- ja urheiluakatemian tavoitteena on yhdistää opiskelu ja urheilu parhaalla mahdollisella tavalla.

Yläkouluakatemia (7.-8. luokkalaiset)

Yläkouluakatemia on tarkoitettu Seinäjoen yläkouluissa 7.-8. luokalla opiskeleville pelaajille. Yläkouluakatemian jääharjoitus on keskiviikkoisin klo 8.00-9.00. Jääharjoitus on osa koulua. Yläkouluakatemiaan haetaan lukukausittain syksyllä. Haun alkamisesta tulee ikäryhmille erillinen viesti. Yläkouluakatemia järjestetään S-Kiekko junioreiden toimesta ja valmennuksesta vastaavat seuran ammattivalmentajat.

Etelä-Pohjanmaan Urheiluakatemia (9.luokkalaiset – 2. asteen opiskelijat)

Etelä-Pohjanmaan Urheiluakatemia on tarkoitettu Seinäjoen kouluissa opiskeleville 9.luokkalaisille ja 2. asteen oppilaille. Urheiluakatemian jääkiekkoryhmän jääharjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 8.00-9.15 sekä keskiviikkoisin klo 9.30-10.45. Urheiluakatemian harjoitukset ovat osa opiskelua. Urheiluakatemiaan haetaan keväisin. Hakuohjeet ja kriteerit löytyvät Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemian verkkosivuilta: https://epurheiluakatemia.fi/hakuinfo/
Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemia järjestetään yhteistyössä S-Kiekko Junioreiden kanssa ja jäävalmennuksesta vastaavat seuran ammattivalmentajat.