Leevi Viitamäki toiseksi LIDL-taitokisassa
Julkaistu: 21.11.2021 15.56

Leevi Viitamäki toiseksi LIDL-taitokisassa

S-Kiekko Junioreiden Leevi Viitamäki (14) sijoittui Karjala-turnauksen yhteydessä Helsingissä järjestetyssä taitokisassa hienosti toiseksi. Poikien U15-ikäluokalle ja tyttöjen U16-ikäluokalle tarkoitetun kisan järjestivät Jääkiekkoliitto ja sen uusi yhteistyökumppani LIDL.

Taitokisassa mitataan luistelutaitoa, kiekonhallintaa ja kestävyyttä. Pelaajat pääsivät valtakunnalliseen tapahtumaan seura- ja aluekarsintojen kautta.
– Harjoittelin Uiton Antin kanssa kisaa varten taitoradalla varsinkin vetojen nopeutta, kertoo viisivuotiaana ulkojäiltä jääkiekkoharrastuksen isän ja setänsä innoittamana aloittanut Leevi. Jääkiekko on ollut hänelle mieluisa harrastus S-Kiekko Junioreiden Kiekkokoulusta alkaen.
Leevillä oli sarjansa voitto todella lähellä, mutta loppumetreillä kartion kaatuminen ratkaisi voiton Tampereen Ilveksen Saku Kaihlasen hyväksi.

S-Kiekko Juniorit onnitteli tänään U15-joukkueen hyökkääjää Leevi Viitamäkeä tänään kisassa menestymisestä. Lahjakortin ojensi seuran puolesta valmennuspäällikkö Tuomas Takala.

LIDL-taitokisan tulokset
Pojat U15:
1. Saku Kaihlanen Ilves
2. Leevi Viitamäki S-Kiekko
Sijat 3 – 4 (erillistä pronssierää ei suoritettu) Vertti Svensk Jokipojat ja Jere Peltonen Sodankylän Pallo

Tytöt U16:
1. Eerika Siekkinen PYPO
2. Sara Loikkanen HIFK
Sijat 3 – 4 Ilona Ansio Panelian Raikas ja Nanna Timonen Ilves