Eskariluistelut käynnissä tämän viikon
S-Kiekko Juniorit ryJulkaistu: 09.09.2021 15.30

Eskariluistelut käynnissä tämän viikon

Valmennuspäällikkö Tuomas Takala, taitovalmentaja Antti Uitto ja seuratyöntekijä Jukka Hakala ohjaavat tällä viikolla Energia Areenalla noin 500 eskarilaista Seinäjoen päiväkodeista.
– Kannustamme lapsia yrittämään parhaansa. Lapset oppivat huomaamattaan, kun jäällä on yhdessä hauskaa. Tämän pohjalta olemme suunnitelleet tapahtuman sisällöt. Samalla kerromme, että taitoja voi kartuttaa lisää seuramme luistelu- ja kiekkokoulussa, kertoi Tuomas Takala. Hän lisää, että lasten luistelutaito näyttää ottavan aimo harppauksen eteenpäin jo yhden ohjatun luistelurupeaman aikana.

Torstaina puolelta päivin luistelivat Energia Areenan jäällä eskarilaiset Väinölän päiväkodista. Yhteensä 16 lapsen ryhmässä riitti riemua ja yritystä. Varhaiskasvatuksen opettaja Kirsi Rasku kertoi, että paljon odotusta ja jännitystä oli ollut ilmassa jo linja-automatkalla jäähallille.
– Tämä on meille odotettu tapahtuma. Päiväkotimme lapsilla on luistimet ja kypärät omasta takaa. Lapset luistelevat mielellään, totesi Kirsi jäällä itsekin luistimet jalassa.