Antti Uitto jatkaa S-Kiekko Junioreissa
18.3.2021 9.12 Uutiset / S-Kiekko Juniorit ry

S-Kiekko Junioreiden ja taitovalmentaja Antti Uiton neljä vuotta sitten alkanut yhteistyö jatkuu toistaiseksi voimassaolevalla työsopimuksella.

S-Kiekko Juniorit on uusinut työsopimuksen taitovalmentaja Antti Uiton (37) kanssa. Keväällä 2018 alkanut, Suomen Jääkiekkoliiton tuella tehty kolmivuotinen työsopimus päättyy huhtikuun lopussa, minkä jälkeen hän toimii taitovalmentajana toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella.

Antti Uitto aloitti valmentajauransa S-Kiekko Junioreissa junnukiekkorehtorina kaudella 2017 – 2018. S-Kiekko Junioreiden ja yhdeksän muun seuran yhteinen taitovalmentajan pesti alkoi keväällä 2018.
– Aloitin neljä vuotta sitten aika lailla nollista. Pelaajauran jälkeen paperi oli niin sanotusti tyhjä, mutta olen saanut neljän vuoden aikana junioripuolen toiminnasta kokonaiskuvan ja omaan työkalupakkiini on tullut lisää työkaluja, toteaa Antti Uitto.

Paitsi että Uitto on saanut valmentamisesta tietoa ja kokemusta, hän kertoo päässeensä tutustumaan uusiin ihmisiin, niin aikuisiin kuin lapsiinkin. Lasten taitojen kehittyminen ja innostuksen säilyminen innostaa myös taitovalmentajaa.
– Keskiössä on aina lapsi ja periaatteena seuran strategian mukaan järjestyksessä ihminen, urheilija, jääkiekkoilija. Tavoitteena on luoda pohja lapsen liikunnalliselle elämäntavalle ja sosiaaliselle kanssakäymiselle.

Antti Uitto on kehittänyt valmentajataitojaan myös kouluttautumalla työn ohessa. Hän on käynyt Jääkiekkoliiton nuorten valmentajakoulutuksen (NVK) ja suorittanut liikunnan ammattitutkinnon. Opinnot jatkuvat huhtikuussa, silloin on tähtäimessä valmentajan ammattitutkinto. Hän sanoo myös seuran ottaneen isoja steppejä neljän vuoden aikana. Isot kiitokset hän haluaakin antaa koko S-Kiekko Juniorit –perheelle.
– Lasten vanhemmat, valmentajat, apuvalmentajat, toimihenkilöt ja huolto ovat isossa roolissa seuran toiminnasta. Yksin ei kukaan saa mitään aikaan.


   
Lisää uutisia
S-Kiekko Juniorit ry
Kategoriat