Mikko Markkila maalivahtivalmennuksen koordinaattoriksi
Julkaistu: 11.06.2020 00.00

Mikko Markkila maalivahtivalmennuksen koordinaattoriksi

S-Kiekko Juniorit on saanut maalivahtivalmennukseen uuden koordinaattorin. Mikko Markkila Kurikasta aloittaa maalivahtivalmennuksen kehittäjänä ja innoittajana.
Markkila on toiminut maalivahtivalmennuksessa aikaisemmin muutamia vuosia yhteistyöseura Kurikan Ryhdissä. Myös hänellä itsellään on pelaajana maalivahtitausta. S-Kiekko Junioreissa Markkila tulee kehittämään ja tukemaan maalivahtivalmentajien työtä ikäluokissa U9 – U22.

– Haluan tuoda uudenlaista näkemystä sekä valmentajille, pelaajille että pelaajien vanhemmille ja kehittää yhdessä seuran toimintaa tällä osa-alueella. Toivon, että pystyn tekemään omalla panoksellani maalivahtivalmentajien työn mahdollisimman helpoksi ja lähden siitä, että kaikessa tekemisessä ihminen kohdataan ihmisenä, kommentoi yhteistyötä innolla odottava Mikko Markkila.

Valmennuspäällikkö Tuomas Takala on tyytyväinen koordinaattorisopimuksen syntymiseen vielä ennen lomakauden alkua. Seuran strategiaa on näin pystytty jatkamaan myös maalivahtivalmennuksen osalta.