U12 Tytöt, U12

S-Kiekko Sininen - Muik

Jäähalli 2

Kausi avattiin voitolla

S-Kiekon tytöt pelasivat kauden avausottelun voitokkaasti MuIK:ta vastaan ja löivät taululle loppulukemat 6-2. Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 02:24 Heta Yli-Luukon upeasta läpiajosta. Toisesta maalista vastasi Sofia Fält ajassa 11:33 ja Heta Yli-Luukko viimeisteli toisella maalillaan ensimmäisen erän maalillaan ajassa 12:37. S-Kiekko hallitsi selvästi ensimmäistä erää ja tauolle lähdettiin tilanteessa 3-0.

Toinen erän alku näytti olen taas S-Kiekon hallintaa ja ajassa 16:37 Sofia Fält iski ottelun toisen maalinsa Vilja Vainionpään syötöstä. Toinen erä oli lopulta tasaista vääntöä puolin ja toisin ja erän lopulla ajassa 29:49 nähtiin MuIK:n ensimmäinen maali.

Kolmas erä alkoi jälleen S-Kiekon näyttäessä mallia, kun Iina Seppänen iski joukkueen viidennen maalin, kun erää oli pelattu 24 sekuntia. Syöttöpiste maalista kuitattiin jälleen Vilja Vainionpäälle. Reilu minuutti myöhemmin MuIK pääsi taas maalin makuun, mutta se ei riittänyt tällä kertaa, vaan tänään juhlittiin Sofia Fältin hattutemppua hienolla vanhanaikaisella ajassa 38:21. Fältin pirteät otteet näkyivät koko ottelun ajan, olihan hän juuri palannut kaukaloon intoa täynnä pitkän loukkaantumisen jälkeen.

Puolustuksen työmyyrät pitivät oman pään lähes puhtaana ja pysäyttivät vastapuolen hyökkäykset jo keskialuleella joukkueen kapteenin Miila Suojasen johdolla. Puolustuksen Nella Alanen teki muutaman näyttävän nousun kiekon kanssa, mutta tällä kertaa vedot eivät päätyneet maaliin saakka. Toisesta peliryhmästä lainalla oleva maalivahti Saku Ranta toimi puolustuksen viimeisenä lukkona. Hyökkäyspäässä pelasivat tänään Fältin lisäksi sentterinä Miiisa Hakula ja laidoilla Aurora Niemelä, Scarlett Rantamäki ja Vainionpään sisarukset Vilja ja Venja. Venja Vainionpää pelasi tänään myös ensimmäisen pitkän kentän ottelun ja suoriutui ottelusta hienosti.

Ottelutapahtumat kuvasi tänään Anita Jokilehto.